torstai 9. toukokuuta 2013

Kuvankäsittelyä

Opettelimme kuvankäsittelyä Photoshop Elements-ohjelmalla. Jokainen valitsi itsestään kuvan, josta loi itselleen alter egon, joita oli tarkoitus käyttää yhteisesti luodussa elokuvajulisteessa.

Alkutilanne oli tämä


Alkuperäinen kuva - Viivi
Alkuperäinen kuva - Jannika
Alkuperäinen kuva - Anna-Liina


Näistä kuvista lähdimme kukin tahoillamme mutta toisiamme tukien ja auttaen muokkaamaan itsellemme alter egoja. Olimme päättäneet tehdä kuvista elokuvajulisteen lännenelokuvatyyliin, joten stetsoni oli suosittu hakusana etsiessämme itsellemme asusteita internetin ihmeellisestä maailmasta.

Kukaan meistä ei ollut käyttänyt ohjelmaa aiemmin, mutta opimme melko nopeasti ja lopputunnista olimmekin jo aika taitavia ohjelman käytössä. Mitä enemmän ohjelmaa käytti, sitä enemmän löytyi uusia työkaluja ja mahdollisuuksia. Muutaman tunnin istumisen jälkeen alter egot alkoivat olla valmiit.

Alter ego - Jannika

Alter ego - Viivi

Alter ego - Anna-Liina

Nämä lännensankarit täytyi vielä yhdistää elokuvajulisteeseen, johon haimme mallia Googlen kuvahaun avulla. Päädyimme lainaamaan ja muokkaamaan Hyvät, pahat ja rumat -elokuvan julistetta, koska siinä oli juuri sopivasti kolme päähenkilöä ja heidän kasvokuvansa.

Lännenelokuvajuliste, pääosissa alter egot.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti